Over ons

GGDVaccinatiesopmaat is een initiatief van GGD’en in Nederland, die aangesloten zijn bij het Platform GGDReisvaccinaties.
Header illustratie

GGDVaccinatiesopmaat is een initiatief van 23 GGD’en in Nederland en onderdeel van Platform GGDReisvaccinaties. Het hoofdkantoor hiervan is ondergebracht bij de GGD West-Brabant in Breda.

De website en meer...

Behalve via de website GGDVaccinatiesopmaat.nl kun je ons ook volgen via sociale media, zoals Facebook en Linked in. Naast vaccinatiesopmaat bieden de samenwerkende GGD'en ook:

Reisvaccinaties

Beroepsvaccinaties 

Onze missie is om de gezondheid van alle burgers in Nederland te beschermen en te bevorderen. Daar hoort gezondheid in alle levensfasen bij. Deze website is voor vaccinaties die buiten de reguliere programma's vallen.

Organisatie van GGD'en

GGD'en in Nederland werken samen op het gebied van beroepsvaccinaties, reizigersadvisering en vaccinaties op maat, maar zijn allemaal afzonderlijke organisaties. Zij mogen geen onderlinge prijsafspraken maken, waardoor de tarieven per GGD kunnen verschillen.

Ervaren specialisten bij de GGD

Iedereen kan terecht op de spreekuren bij onze GGD’en. Onze vaccinatie-adviseurs, artsen en verpleegkundigen, zijn goed opgeleid. Zij houden hun kennis en vaardigheden op het gebied van vaccineren op peil. Ook medewerkers met bijzondere medische problematiek zijn bij ons in goede handen.

GGDVaccinatiesopmaat: gezond zijn, gezond blijven!