Translate

GGD: ook voor beroepsvaccinaties

GGD'en bieden al langere tijd beroepsvaccinaties aan. Werknemers kunnen een afspraak maken op een van de spreekuren bij de GGD. Werkgevers die voor meerdere personeelsleden een vaccinatie willen afspreken of scholen die dit voor studenten willen organiseren, kunnen op offertebasis afspraken maken met de GGD. Vanaf heden kan dit via de nieuwe website. 

Op deze website bieden we een overzicht van de meest gebruikte en gevraagde vaccinaties voor beroepsgroepen. Ook geven we per beroepsgroep aan waar mogelijke risico's liggen. Deze opsomming is beperkt. 

Meer weten?

Kijk op de website GGDBeroepsvaccinaties.nl

Header afbeelding van GGDBeroepsvaccinaties. Groen met blauw landschap met getekende gebouwen en bomen. Op de voorgrond staan de avatars van GGDBeroepsvaccinaties. Brandweerman, politieagente, verpleegkundige in wit uniform met blauw mondkapje, verpleegkundige in groen uniform, verpleegkundige in blauw uniform met daarnaast een kapstok met brandweerhelm, politiepet, mondkapje en groene pet met tekst: tattoo.
Afbeelding
Header afbeelding van GGDBeroepsvaccinaties. Groen met blauw landschap met getekende gebouwen en bomen. Op de voorgrond staan de avatars van GGDBeroepsvaccinaties. Brandweerman, politieagente, verpleegkundige in groen uniform, verpleegkundige in blauw uniform.